Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.06.2019 16:46

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yıl boyunca gitar eğitimi alan çocuklar başarı belgelerini aldı. Kursu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, merkezdeki arkadaşlarından ayrılmanın da hüznünü yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hizmete sunulan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, geleceğimizin teminatı çocukların hem kişisel, hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu anlamda Saruhanlı’da hizmet veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklar yıl boyunca uzman eğitmenlerden gitar eğitimi aldı. Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler başarı belgelerini Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Yener Sav, Merkez Sorumlusu Hilal Güncan’dan aldı. Öğrenciler, kursu başarıyla tamamlamanın gururunu yaşarken, bir yandan da merkezdeki arkadaşlarından ayrılmanın da hüznünü yaşadı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu